menu
home
nieuws
webshop
over ons
contact
Wij denken mee met
de klant

All Top Clean Products - Nieuws

All Top Clean Products volgt alle innovaties over schoonmaakmiddelen en reinigingsproducten en materialen op de voet en zorgen dat deze ook gekend worden bij de klant. Dit doen wij meestal in rechtstreekse communicatie onze klant maar regelmatig zal u ook hier wat nieuwigheden kunnen lezen.
All Top Clean Products in Limburg Manager!
All Top Clean Products in Limburg Manager!
1 maart 2016
Klantgerichte oplossingen, een service-gerichte aanpak en innovatie vormen samen
het succesverhaal achter All Top Clean Products. Dankzij duurzame partnerships met kwaliteitsmerken als Satino Black en Vileda zijn ze in vijf jaar tijd uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de markt van de professionele schoonmaakproducten.


Wat is het concept achter de groeicijfers van All Top Clean Products?

Erwin Allary:
We helpen onze klanten om een optimale keuze te maken uit een ruim aanbod van professionele schoonmaakproducten, materialen en machines. Onze dienstverlening bestaat erin dat we het de klant zo comfortabel mogelijk willen maken. We brengen steeds een oplossing op maat en dit mag u letterlijk nemen. Voor ons is het bijvoorbeeld niet nodig dat u industriële verpakkingen aankoopt en een ruimte vrijhoudt voor stockage. Een klant die slechts één spons nodig heeft, kan bij ons net zo goed een bestelling plaatsen als een grote afnemer.

Nathalie Jonkers:
Onze klanten geven zelf ook allemaal aan dat ze met ons een compleet innoverende manier van samenwerken ervaren. We luisteren naar hun verhaal en denken met hen mee om samen tot een langetermijnrelatie te komen. Deze persoonlijke benadering vind ik zelf eigenlijk heel evident. Een glimlach kost niets...


Wat maakt jullie toonaangevend in de sector van de professionele schoonmaakproducten?

Erwin Allary:
Recent hebben we een winkelruimte ingericht aan de achterkant van ons gebouw: dit is een uniek concept in onze branche. Op die manier kunnen we onze klanten uitnodigen om hier ter plekke ons aanbod te leren kennen. Bedrijven stellen het op prijs dat ze de producten vooraf gezien hebben en natuurlijk zijn ook particulieren welkom in onze nieuwe winkel. We merken dat ook op de privémarkt de interesse in professionele poetsproducten toeneemt: zeker voor ramenwas zorgen onze producten voor merkbaar betere resultaten. Bovendien bieden onze toestellen voor vloerreiniging uitstekende ergonomische kwaliteiten... ook voor particulieren is dit mooi meegenomen.Nathalie Jonkers:
Wijzelf geven de voorkeur aan 100% biologisch afbreekbare poetsproducten: ook op dat vlak zijn we trendsettend in onze sector. Natuurlijk houden we hierbij altijd een smetteloos resultaat voor ogen. We zullen onze klanten steeds adviseren over milieuvriendelijke producten, maar we doen dit op een geheel vrijblijvende manier. Daarnaast blijven we ook de klassieke schoonmaakproducten aanbieden en het is de klant die de finale keuze maakt.
Voor de inrichting van sanitaire ruimten hebben we een partnership met het hippe Satino Black. Zij combineren een strakke vormgeving met gerecycleerde materialen, elegant uitgevoerd in matzwart. Indien gewenst kunnen de dispensers weggewerkt worden achter een wandspiegel... Dit is handig, stijlvol en duurzaam!


Bron: http://www.managermagazines.be/magazines/limburg-manager/all-top-clean-products-we-denken-altijd-mee-klant
contact informatie
All Top Clean Products Kiezel Kleine Brogel 49 3990 - Peer België 011 73 64 40 products@alltopclean.be http://www.atcp.be
onze diensten
schoonmaak producten hygiëne schema's schoonmaak schema's advies op maat levering op locatie service na verkoop