menu
home
nieuws
webshop
over ons
contact
Wij denken mee met
de klant

All Top Clean Products - Over ons

nathalie jonkers
nathalie jonkers
Nathalie is zaakvoerder en drijvende kracht achter All Top Clean Products. Samen met haar echtgenoot Erwin staat zij in voor het dagelijks management van de zaak.
linkedin nathalie jonkers
nathalie jonkers
Erwin Allary
erwin allary
Samen met Nathalie zet Erwin de lijnen van de onderneming uit. Daarnaast is hij ook regelmatig op de baan om langs te gaan bij huidige of toekomstige klanten.
linkedin Erwin Allary
erwin allary
paul
paul
Magazijnverantwoordelijke Paul beheert het magazijn en levert de goederen persoonlijk af bij de klanten.
Wij willen niet de grootste zijn, maar wel de beste.

All Top Clean Products - Onze geschiedenis

All Top Clean werd in 1983 opgericht door Dhr Jaak Jonkers, zowel verkoop van schoonmaakproducten en materialen, als een schoonmaakbedrijf. Na een jaar zou er geëvalueerd worden wat het best zou gaan en dit zou dan worden verdergezet. Maar beide zaken sloten naadloos aan op elkaar en werden daarom beiden jarenlang verder uitgebouwd.
All Top Clean Products winkel
In februari 2010 werden de verkoop van onderhoudsproducten en materialen en het schoonmaakbedrijf opgesplitst in 2 verschillende vennootschappen. Hierdoor creëerde we een duidelijkere werkstructuur, wat meer tijd en ruimte gaf om een nog betere service te geven aan klanten en te zorgen voor de nodige knowhow in beide firma’s.

Vanaf 2010 zetten dochter Jonkers Nathalie en haar man Allary Erwin het verkoopverhaal van de schoonmaakmiddelen verder. Een jong dynamisch team waarbij klantgerichte oplossingen, een service-gerichte aanpak en innovatie de 3 belangrijkste pijlers vormen. Dankzij deze werkwijze kon All Top Clean Products zich op korte tijd profileren als een toonaangevende speler op de markt van professionele schoonmaakproducten.

bezoek nu onze webshop & bekijk ons volledig aanbod

naar de all top clean products webshop
naar de webshop

All Top Clean Products - Onze werkwijze

Door jarenlang te hebben meegewerkt in de schoonmaakwereld, weten wij wat onze producten kunnen en wat er nodig is. Wij kennen namelijk de werken en de juiste werkmethodes uit eigen ervaring. Met die expertise staan wij altijd voor onze klanten klaar met exacte oplossingen voor hun vragen of problemen.
1
analyse
Alles begint met het luisteren naar de klant om een juiste behoefteanalyse te maken.
3
verkoop
Na het advies kan uw aankopen doen in onze winkel of via onze webshop met levering door middel van onze eigen leveringsservice. Dit verzekert een maximale effi ciëntie en flexibiliteit.
2
advies
Wij helpen u met gericht advies bij het maken van een keuze uit het aanbod van professionele schoonmaakproducten, materialen en machines. Dit advies vormt de bouwsteen voor een constructieve langetermijnrelatie.
4
na-service
De service stopt evenwel niet bij de levering. De na-service communicatiedienst noteert en implementeert alle nuttige suggesties voor mogelijke verbeteringen van de werkprocessen. Wij volgen alle innovaties op de voet en zorgen dat deze ook gekend worden bij onze klanten.
contact informatie
All Top Clean Products Kiezel Kleine Brogel 49 3990 - Peer België 011 73 64 40 products@alltopclean.be http://www.atcp.be
onze diensten
schoonmaak producten hygiëne schema's schoonmaak schema's advies op maat levering op locatie service na verkoop