Artikelen in de kijker

TERSANO I CLEAN MINI

Interieurreiniging -

008401

Welkom bij All Top Clean Products

All top clean products is uw innovatieve partner voor de professionele schoonmaak. Er is ruime keuze uit een totaal assortiment van schoonmaakmiddelen; poetsproducten, poetsmaterialen, poetsmachines en hygiëne oplossingen voor het sanitair. Ons eigen team kiest zelf welke schoonmaakproducten voldoen aan onze eisen vooraleer deze op te nemen in het assortiment. Door onze jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche hebben wij hier de ideale kennis voor opgebouwd.

Net daarom stopt onze service ook niet na de verkoop. Wij gaan bij onze klanten voor een duurzame samenwerking met klantgerichte oplossingen en een service-gerichte aanpak. We staan hun niet alleen bij in de keuze van producten maar ook in de opleiding van hun personeel, het opstellen van onderhoudsschema’s, hygiëneplannen etc... Dit alles met een service die de klant verdient!

Het all top clean products team

Erwin en Nathalie,een dynamisch koppel dat hun strepen reeds verdiende in de schoonmaakbranche. Maar sinds enkele jaren richten wij ons uitsluitend op alles omtrent schoonmaakproducten voor iedereen die een professioneel resultaat wenst. We brengen hierbij steeds een oplossing op maat en dit mag u letterlijk nemen. Voor ons is het bijvoorbeeld niet nodig dat u industriële verpakkingen aankoopt en een ruimte vrijhoudt voor stockage. Een klant die slechts één spons nodig heeft, kan bij ons net zo goed terecht als een grote afnemer.

Praktische informatie

WE ZIJN VERHUISD !

  Je kan ons nu terug vinden aan de OUDEWEG 64 te Bocholt. ( Industriezone Kanaal)

  Sluitingsdagen 2024:

  Paasmaandag 01april 2024

  Woensdag 01 mei 2024

  Hemelvaart 09 mei tem 12 mei 2024

  Pinksteren 20 mei 2024

  Jaarlijks verlof van 15 juli tem 04 Augustus 2024

  OLV Hemelvaart 15 augustus tem 18 augustus 2024

  Vrijdag 01 november 2024

  Maandag 11 november 2024

  Kerstsluiting van 23 december tem 05 Januari 2025  Showroom
  Hier bent u natuurlijk welkom om ons aanbod te leren kennen. We helpen je met heel veel plezier verder en geven je het nodige advies om direct aan de slag te gaan.

  Check zeker onze openingsuren! 

  Lukt het niet om tijdens de openingsuren langs te komen? Bel ons even? En we maken samen een afspraak!
   

  Afhalingen

  Wil je bestellen en komen afhalen? Dit kan! Je bent welkom in onze winkel. Geef je bestelling door en we zetten deze klaar voor je. 

  Leveringen

  Bestellingen die we ontvangen, proberen we zo vlug mogelijk te verwerken. We plannen de leveringen dan zo spoedig mogelijk in. Je mag de bestelling verwachten tussen de 3-4 werkdagen.

  Merken

  Webshop powered by Marcando