Welkom bij All Top Clean Products

All top clean products is uw innovatieve partner voor de professionele schoonmaak. Er is ruime keuze uit een totaal assortiment van schoonmaakmiddelen; poetsproducten, poetsmaterialen, poetsmachines en hygiëne oplossingen voor het sanitair. Ons eigen team kiest zelf welke schoonmaakproducten voldoen aan onze eisen vooraleer deze op te nemen in het assortiment. Door onze jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche hebben wij hier de ideale kennis voor opgebouwd.

Net daarom stopt onze service ook niet na de verkoop. Wij gaan bij onze klanten voor een duurzame samenwerking met klantgerichte oplossingen en een service-gerichte aanpak. We staan hun niet alleen bij in de keuze van producten maar ook in de opleiding van hun personeel, het opstellen van onderhoudsschema’s, hygiëneplannen etc... Dit alles met een service die de klant verdient!

Het all top clean products team

Erwin en Nathalie,een dynamisch koppel dat hun strepen reeds verdiende in de schoonmaakbranche. Maar sinds enkele jaren richten wij ons uitsluitend op alles omtrent schoonmaakproducten voor iedereen die een professioneel resultaat wenst. We brengen hierbij steeds een oplossing op maat en dit mag u letterlijk nemen. Voor ons is het bijvoorbeeld niet nodig dat u industriële verpakkingen aankoopt en een ruimte vrijhoudt voor stockage. Een klant die slechts één spons nodig heeft, kan bij ons net zo goed terecht als een grote afnemer.

Praktische informatie

Winkel


Wist u dat wij een conceptstore/winkel hebben? Hier bent u natuurlijk welkom om ons aanbod te leren kennen. We helpen je met heel veel plezier verder en geven je het nodige advies om direct aan de slag te gaan. ( Check zeker onze openingsuren! )

Lukt het niet om tijdens de openingsuren langs te komen? Bel ons even? En we maken samen een afspraak!


 

Afhalingen

Wil je bestellen en komen afhalen? Dit kan! Je bent welkom in onze winkel. Je mag je bestellingen altijd doorgeven en we zetten deze klaar voor je.

 

Leveringen

Bestellingen die we ontvangen, proberen we zo vlug mogelijk te verwerken. We plannen de leveringen dan zo spoedig mogelijk in. Je mag je de bestelling verwachten tussen de 3-4 werkdagen.

Merken

Webshop powered by Marcando