Duurzaam schoonmaken met (alleen) water!

23/05/2023

Tersano's Milieuvriendelijke Reinigingsoplossingen: De Kracht van de iClean

 

In een wereld waar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid steeds belangrijker worden, zijn innovatieve oplossingen nodig om schoonmaakpraktijken te verbeteren. Tersano, een toonaangevend bedrijf op het gebied van milieuvriendelijke reiniging, heeft een reeks revolutionaire producten ontwikkeld om aan deze behoefte te voldoen. Een van hun opmerkelijke producten is de iClean, een draagbaar reinigingssysteem dat de kracht van elektrolyse gebruikt om water om te zetten in een veilig en effectief reinigingsmiddel.

Het Lotus Pro-systeem en milieuvriendelijke reiniging:

Tersano is bekend geworden met hun Lotus Pro-systeem, dat water, zout en elektriciteit gebruikt om een krachtige reinigingsvloeistof te creëren zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Dit systeem heeft de weg vrijgemaakt voor een duurzamere benadering van schoonmaken. Het Lotus Pro-systeem wordt voornamelijk gebruikt in commerciële en industriële omgevingen, waar het oppervlakken, vloeren, textiel en meer effectief kan reinigen en desinfecteren.

De iClean:

Draagbare reinigingskracht in je handen: Een van Tersano's meest opmerkelijke producten is de iClean, een draagbaar reinigingssysteem dat gebaseerd is op dezelfde technologie als het Lotus Pro-systeem. Met de iClean kan water worden omgezet in een krachtig reinigingsmiddel door middel van elektrolyse. Het draagbare spuitpistool maakt het gemakkelijk om de geactiveerde reinigingsoplossing op verschillende oppervlakken aan te brengen, zoals tafels, stoelen, vloeren en spiegels.

Voordelen van de iClean:

De iClean biedt verschillende voordelen. Ten eerste maakt het gebruik van alleen water, zout en elektriciteit, waardoor het veilig is voor mens, huisdier en milieu. Er zijn geen schadelijke chemicaliën nodig, waardoor de iClean een duurzaam alternatief is voor traditionele schoonmaakmiddelen. Bovendien kan de iClean kosten besparen, omdat er geen behoefte is aan de aanschaf van chemische reinigingsproducten.

Milieuvriendelijkheid en duurzaamheid:

Tersano's benadering van reiniging is gericht op duurzaamheid en het verminderen van de impact op het milieu. Door het gebruik van milieuvriendelijke reinigingsoplossingen zoals het Lotus Pro-systeem en de iClean, dragen ze bij aan het verminderen van afval, het minimaliseren van het gebruik van schadelijke chemicaliën en het bevorderen van een gezonde leefomgeving.

---

Nog niet helemaal overtuigd? 

Lees hier waarom Daphne fan is van de Iclean Pro!

Tandartspraktijk Daphne Hermans ontdekt de Tersano iClean pro

Sinds juli 2022 maakt de Tandartspraktijk van Daphne Hermans uit Peer, België, gebruik van de Tersano iClean Pro. Daphne was op zoek naar een duurzame schoonmaakoplossing voor haar tandartspraktijk, liefst een product zonder chemicaliën met zoveel mogelijk toepassingen.

Met de iClean Pro wordt met één klik op de knop gewoon kraanwater omgezet in gestabiliseerd ozonwater. Dagelijkse schoonmaakchemicaliën zijn hierdoor niet meer nodig.

Daphne is zo onder de indruk van deze nieuwe schoonmaakmethode dat ze de Iclean mini zowel thuis en zelfs op vakantie gebruikt.

Enkele voorbeelden van het gebruik van de Tersano iClean Pro zijn :

  • Één product voor het schoonmaken van hele tandartspraktijk.
  • Geen verpakkingen meer van verschillende producten.
  • De schoonmaakresultaten zijn veel beter geworden sinds het gebruik van Tersano.
  • Contactpunten zoals handgrepen, schakelaars, de tandartsstoel, het toetsenbord van de computer,… worden nu ook beter schoongemaakt. Deze punten worden in combinatie met de wasbare microvezeldoek of papieren tissues schoongemaakt.
  • De praktijk draagt nu bij aan minder CO2 uitstoot.
  • Daphne raadt al haar collega’s deze duurzame schoonmaakmethode aan

https://www.atcp.be/nl/schoonmaakproducten/interieurreiniging/tersano-i-clean-mini-008401/

Webshop powered by Marcando