Veelgestelde vragen

Er zijn verschillende manieren hoe je een bestelling kan plaatsen :

 

1 - TELEFONISCH

Je neemt telefonisch 011 736 440 contact met ons op en we noteren de bestelling voor je.  Je ontvangt van je bestelling een orderbevestigen. Onze magazijnier gaat dan spoedig aan de slag om je bestelling klaar te maken en te leveren.

 

2 - E-MAIL

Je stuurt ons een mailtje met je bestelling, dit kan naar volgende e-mail adressen :

Products@alltopclean.be 

Nathalie@alltopclean.be

Erwin@alltopclean.be

Na ontvangst van je bestelling, sturen we je een orderbevestiging van je bestelling en gaat onze magazijnier aan de slag om je bestelling klaar te maken en te leveren.

 

3 - ONLINE

Je kan je bestelling ook ingeven via onze web-shop.

Heb je nog geen account? Vraag dan zeker je login gegevens aan!

Deze kan je aanvragen bij nathalie@alltopclean.be 

Na het plaatsen van je online bestelling ontvang je een orderbevestiging. Na ontvangst van je bestelling gaat onze magazijnier aan de slag om deze klaar te maken en te leveren.

Indien je bestelling nog niet onderweg is, kan deze natuurlijk nog aangepast worden. Bel ons op het nummer 011 736 440 en we passen de bestelling alsnog aan. Je ontvangt een orderbevestiging van de aangepaste bestelling.

Is je levering al onderweg, kunnen we de bestelling helaas niet meer aanpassen.

 

Als je levering nog niet onderweg is en nog niet geleverd, kan je deze steeds kosteloos annuleren. Gelieve dan persoonlijk contact met ons op te nemen op het nummer 011 736 440 of een e-mail te sturen naar products@alltopclean.be

Webshop powered by Marcando